Kush jemi ne?

LAPSH-LEPA

Prej vitit 1991, Këshilli kantonal i Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë në Zvicër “Naim Frashëri” vepron në Gjenevë. Këshilli kantonal është i organizuar në formë të shoqatës, sipas ligjeve të Zvicrës, dhe organizon mësimin e gjuhës dhe kulturës shqipe për fëmijët e mërgimtarëve shqipfolës në këtë kanton

Kryesia (2021-2024)

Kryetari: Liburn Mehmetaj

Sekretari: Gëzim Ilazi

Përgjegjës për zyre dhe komunikim: Enver Nesushta

Anëtarë të Kryesisë

Brikena Osmani (përfaqësuese e mësueseve)

Azem Hyseni

Esena Aliraj

Mirela Mezani